VADSTENA ANTIK & INREDNING

Vi är ett familjeföretag som har funnits i Vadstena sedan 1995. Vi älskar antika vackra möbler, porslin, fönster, dörrar m.m. Vi lägger ner mycket tid, omsorg och kärlek vid att renovera möbler från olika tidsepoker. Vi fyller på vår affär med massa antikviteter varje vecka! Vi har en stor luftig affärslokal i en gammal lada och följer såklart de restriktioner som gäller nu under Corona.

Vadstena Antik & Inredning bjuder dig på en upplevelse genom olika stil- och tidsepoker. Svenskt 1700-tal till 1900-tal, 20-tal, 30-tal, 40-tal, 50-tal och 60-tal, Bauhaus, den Gustavianska lättheten och barockens tyngd. Här finns möbler, lampor, porslin, dukar, tyger, leksaker, inne- och utemöbler. Vi har till och med en komplett gammal järnhandel som du kan stiga in i. Dessutom finns här försäljning av begagnade byggvaror såsom fönster, dörrar och beslag m.m. samt egen tillverkning av utemöbler.

Vadstena Antik & inredning har beskrivits som ett lekfullt museum – där du faktiskt får köpa med dig dina favoritföremål hem!

Välkomna till oss!